Létesítmény üzemeltetés, Biztonság, Takarítás
Belépés:
Elfelejtett jelszó
 1. Létesítmény üzemeltetés

  Létesítmény üzemeltetés

  Létesítmény üzemeltetés

  Részletek
 2. Biztonság

  Biztonság

  Biztonság

  Részletek
 3. Takarítási-épülethigiénia

  Takarítási-épülethigiénia

  Takarítási-épülethigiénia

  Részletek
Hírlevél küldése

Ahhoz, hogy feliratkozzon hírlevelünkre csak egyszerűen adja meg nevét, és e-mail címét. A feliratkozás véglegesítéséhez megerősítő e-mailt küldünk !

Népszerű termékek

Nagytakarítás

Bruttó ár: 305 Ft További részletek

Padozat alaptisztítás, zsírtalanítás

Bruttó ár: 318 Ft További részletek

Üvegfelület tisztítás

Bruttó ár: 241 Ft További részletek

Őrzés-védelmi tevékenység

Bruttó ár: 1.143 Ft További részletek

Baba szappan 125 gr.

Bruttó ár: 159 Ft További részletek

Rendezvénybiztosítás

Bruttó ár: 1.245 Ft További részletek

Baba tusfürdő 400 ml

Bruttó ár: 546 Ft További részletek

Hypo 1l-es

Bruttó ár: 89 Ft További részletek

Ultra Mosogatópor 500 gr.

Bruttó ár: 597 Ft További részletek

Tekercses kéztörlő 14 cm-es 100% cellulóz

Bruttó ár: 4.826 Ft További részletek

Szőnyegtisztítás

Bruttó ár: 267 Ft További részletek

Toalettpapír 19 cm-es 2 rétegű újrahasznosított

Bruttó ár: 3.302 Ft További részletek

Toalettpapír 19 cm-es 2 rétegű 100% cellulóz

Bruttó ár: 4.445 Ft További részletek

Ajax Floral felmosószer 1l-es

Bruttó ár: 584 Ft További részletek

Ipari papírtörölköző 2 rtg. fehér

Bruttó ár: 4.445 Ft További részletek

Saturno Knoll ipari kéztisztító

Bruttó ár: 7.747 Ft További részletek

Civis Kézi mosogatószer koncentrátum 5l

Bruttó ár: 2.223 Ft További részletek

Mopp fej 200 gr-os

Bruttó ár: 318 Ft További részletek

Ipari Törlőpapír kék 100% cellulóz

Bruttó ár: 4.318 Ft További részletek

Ultraderm 400 gr

Bruttó ár: 419 Ft További részletek

Cillit Bang kosz és vízkő 750 ml

Bruttó ár: 1.054 Ft További részletek

Bref power aktív 50 gr.

Bruttó ár: 457 Ft További részletek

Civis Savas tisztítószer koncentrátum 5l

Bruttó ár: 3.493 Ft További részletek

Civis Folyékony szappan 5l

Bruttó ár: 1.397 Ft További részletek

Kukazsák Hewa 135l-es 10db-os

Bruttó ár: 705 Ft További részletek

Hewa Szemeteszsák 70l-15db-os

Bruttó ár: 546 Ft További részletek

Mosogaószivacs formázott 5db-os

Bruttó ár: 229 Ft További részletek

Civis Toalettillatosító olaj 1l

Bruttó ár: 1.715 Ft További részletek

Kefa Partvis fém nyéllel

Bruttó ár: 635 Ft További részletek

Civis Üvegtiszító koncentrátum 5l

Bruttó ár: 2.502 Ft További részletek

Napi Takarítás

Bruttó ár: 12.700 Ft További részletek

Cirokseprű 5v.

Bruttó ár: 1.168 Ft További részletek

Civis Friss felmosószer koncentrátum 5l

Bruttó ár: 2.921 Ft További részletek

Pronto Porstop Bútorápoló spray

Bruttó ár: 1.041 Ft További részletek

Chemitat vízkőoldó 500 ml

Bruttó ár: 318 Ft További részletek

Civis Klóros tisztítószer koncentrátum 5l

Bruttó ár: 1.638 Ft További részletek

ÁSZF

Általános vásárlási feltételek

Általános vásárlási feltételek

1. Bevezetés
2. Megrendelés
3. Árak
4. Szállítási feltételek
5. Elállási jog
6. Szavatosság és jótállás
7. Fogyasztóvédelmi szervek elérhetősége

 

1. Bevezetés

Az alábbi Általános Vásárlási Feltételek (a továbbiakban ÁVF) érvényesek a www.sos-alfa.eu honlapon, illetve az S.O.S. Alfa Kft-től telefonon történő megrendelés esetén, és ezen feltételek az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVII. Törvény 5.§ (1) bekezdése szerinti általános szerződési feltételeknek minősülnek.

Társaságunk fenntartja a jogot az ÁVF rendelkezéseinek módosítására, ezért kérjük, minden vásárlás előtt olvassa el a honlapon közölt feltételeket. Módosítás esetén a honlapon vagy telefonon leadott megrendelésekre a megrendelés leadásának napján érvényben lévő ÁVF rendelkezései érvényesek.

A honlapon megjelenő képek illusztrációnak minősülnek.

2. Megrendelés, a szerződés létrejötte

Termékeink a következő módokon vásárolhatók meg:

honlapunkon keresztül történő megrendeléssel:

Online vásárlás esetén a webáruházba való bejutás nincs előzetes regisztrációhoz kötve, így a szolgáltatás korlátozás nélkül minden látogató számára elérhető a www.sos-alfa.eu internetes áruházunkban megtekintheti és megrendelheti aktuálisan megvásárolható termékeinket. Az aktuális ajánlatokról a termékoldalakon talál információt. A ''Kosárba'' gombbal beteheti a kívánt terméket a „Kosár tartalmába”. A kosár arra szolgál, hogy itt gyűjtse a megrendelni kívánt termékeket, és láthassa, mennyi a várható összes költsége. A kosárból véglegesítheti a megrendelését a ''Megrendelés'' gombbal.

Ezt követően a vásárló a megrendelt termék vételárát, szállítási költségének megfizetését kiszállításkor teljesíti.

Telefonon keresztül történő megrendeléssel a 0036-76-327-037-es telefonszámon, ahol 8-16 óra között  a rendelésekkel kapcsolatos kérdésekre az ügyfélszolgálat munkatárs válaszol.

A szerződés telefonos megrendelés esetén a megrendeléskor, internetes megrendelés esetén a megrendelés visszaigazolásakor jön létre, a teljesítés időpontja pedig telefonos megrendelés vagy online vásárlás esetén a termék vásárló által történő átvétele.
A termékeinkre vonatkozó szerződés megkötésének nyelve kizárólag a magyar nyelv.
A fentiek alapján létrejött szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül, a szerződéseket iktatjuk, a szerződések utóbb hozzáférhetőek. A webáruházra az S.O.S. Alfa Kft. szabályai vonatkoznak.

Internetes oldalainkon a rendelés feladásakor lehetőséget biztosítunk a személyes adatok módosítására, illetve a kiválasztott termék módosítására a rendelés leadását követően is. A rendelési szám megadásával, melyet e-mailben küldünk el minden online leadott rendelést követően, személyesen is kérheti az esetleges módosításokat ügyfélszolgálatunkon keresztül.

 

3. Árak

A honlapon megadott eladási árak forintban szerepelnek, és tartalmazzák a 27% általános forgalmi adót. A honlapunkon és telefonon megrendelt termékek házhoz szállításának díja minden esetben az egyes termékekre vonatkozó, és a vásárló által igénybe vehető szállítás típusától függ, mely tételt az eladási ár nem tartalmazza. A szállítást vállalkozásunk harmadik féltől rendeli meg, annak költségét minden esetben (kivéve akciók és promóciók, ha ingyenes kiszállítással hirdeti meg a vállalkozás) a fogyasztóra továbbhárítja közvetített szolgáltatásként. Ennek pontos összegéről a megrendeléskor, illetve a telefonos visszahíváskor adunk tájékoztatást, a futárszolgálat aktuális ártáblázatát ezen oldal legalján olvashatja. A szállítási díj 1300Ft-tól emelkedik a termék súlyától és árától függően. A pontos szállítási költségről a megrendelés visszaigazolásakor kap tájékoztatást a vásárló. A  web áruházunkban kínált termékek  paramétereinek, adatainak, árainak stb. helyessége érdekében mindenesetben a legnagyobb gondossággal járunk el, de ezekért felelősséget nem vállalunk.

Amennyiben minden gondosságunk ellenére hibás ár került a web áruházba, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves,pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő ''0'' Ft-os vagy ''1'' Ft-os árra, akkor

nem vagyunk kötelezhetőek a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánljuk a helyes áron történő szállítást, vagy a megrendelő elállhat vásárlási szándékától.

A web áruházban megjelenő termékekről közölt fotók, valamint műszaki leírások esetenként pontatlanok lehetnek, hivatalos adatokat az adott termék gyártójának weboldalán talál.


4. Szállítási feltételek

A termék házhoz szállítása esetén a szállítási díjról a vásárló minden esetben a szerződés megkötését megelőzően kap tájékoztatást. Cégünk a 24H Logistics Kft-vel, mint futárszolgállattal áll szerződésben.
A megrendelt termékeket - amennyiben azok raktáron vannak - a szerződéskötés időpontjától számított 15 napon belül kiszállítjuk. Nagy kereslet esetén előfordulhat, hogy egyes termékekből hiány keletkezik, ilyen esetekben a szállítási határidő hosszabb lehet. Erről a szerződéskötéskor tájékoztatjuk a vásárlót. A leszállított termékért az eladási árat és a szállítási díjat minden esetben személyesen a futárnál kell megfizetni.
A küldemény átvételekor a kézbesítő jelenlétében ellenőrizze a csomag sértetlenségét! Sérült csomagot ne vegyen át! Minden megrendelés esetében az ár megtérítése az átvétel pillanatában történik.A számlát és a termékhez kapcsolódó használati útmutatót, esetleg jótállási jegyet, egyéb információs anyagot a csomagban mellékeljük.

5. Elállási jog

A honlapon illetve telefonon keresztül történt vásárlás esetén a vásárló az áru átvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.Kivételt képeznek a használat során elfogyó termékek, azokra csak bontatlan csomag esetében tudjuk a pénzvisszafizetést biztosítani.
Amennyiben a vásárolt áru mellé a vásárló nem kap a 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet 3.§-ában megjelöltek szerinti írásos tájékoztatót (azaz amennyiben a jelen Általános Vásárlási Feltételek nem tartalmaznak valamennyi, jogszabály által megkívánt követelményt), úgy az elállási jog az áru átvételének napjától számított 3 hónapon belül gyakorolható. Ha a tájékoztatásra három hónapon belül mégis sor kerül, az elállásra nyitva álló határidő attól a naptól kezdődik, amikor a tájékoztatót a vásárló ténylegesen kézhez kapta.
Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a vásárló nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi.

Elállás esetén a kifizetett vételár az elállási nyilatkozat eladó általi kézhezvételét követő 30 napon belül visszatérítésre kerül. A vételáron felüli költségeket (szállítási díj), és az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket a vásárló köteles viselni.

Nem gyakorolható az elállási jog olyan áru esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött (pl. higiéniai okból), vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza, használat közben elfogy vagy gyorsan romlandó, illetve hang- vagy képfelvétel (DVD, VHS) vásárlása esetén, ha a csomagolást a vásárló felbontotta, és az áru nem minőségi hibás.

Az elállási jog gyakorlása csak eredeti állapotának megfelelő, sértetlen, rendszeresen még nem használt termékekre érvényes (kiegészítőkkel, használati utasítással ellátott áru az eredeti csomagolásban visszaküldve), ellenkező esetben jogunkban áll az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárunk megtérítését követelni.

Amennyiben a kiszállított termék nem nyeri el a vásárló tetszését, a kiszállítást követő 14 napon belül visszaküldheti a számlával együtt címünkre: 6000 Kecskemét Kisfái 141. Kérjük, az árut ne utánvéttel adja fel, mert az ilyen módon visszaküldött csomagokat nem áll módunkban átvenni. Az áru ellenértékét postai úton, csekken utaljuk vissza. Garanciánk csak sértetlen, rendszeresen még nem használt termékekre érvényes. A termékek esetleges cseréjét, alkatrészek pótlását postai úton illetve futárszolgálattal bonyolítjuk. Kérjük, ilyen igénye esetén forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a
(+36 76) 327 037-es  telefonszámon, vagy levélben a 6000 Kecskemét Szív utca 6. címen.

 

6. Szavatosság és jótállás

Termékeinkre a jogszabályokban meghatározott szavatosságot, illetve jótállást vállalunk.

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy termékeink megvásárlása a hatályos jogi szabályozás értelmében fogyasztói szerződésnek minősül. A hatályos jogszabályok alapján vásárlóinkat a következő jogok illetik meg.

6.1 A szavatossági és jótállási jogról

A szavatossági jog alapján a szavatosság kötelezettje (Kötelezett) felelősséget vállal azért, hogy teljesítéskor hibátlan terméket ad át a vevőnek, tehát a terméknek nincs olyan hibája, amely csak később fog kiderülni. Hibáról beszélünk abban az esetben, ha a termék mennyiségi vagy minőségi szempontból hibás.

A hiba okának a a termék használatakor kell fennállnia, a vásárlónak kell bizonyítania, hogy
- már teljesítéskor megvolt a hiba oka
- teljesítéskor nem lehetett észlelni
- vétlen a hiba bekövetkezésében

Vélelmezett, hogy a teljesítést követő hat hónapon belül felismert hiba már a teljesítés időpontjában megvolt, kivéve, ha ez az áru természetével vagy a hiba jellegével összeegyeztethetetlen.

A kötelezett mentesül a szavatosság alapján fennálló kötelezettségei alól, ha a hibát a vásárló a szerződéskötés időpontjában ismerte, vagy ha a hibát a vásárlónak a szerződéskötés időpontjában ismernie kellett.

A jogosult a hiba felfedezése után a körülmények által lehetővé tett legrövidebb időn belül köteles kifogását a kötelezettel közölni. A hiba felfedezésétől számított két hónapon belül közölt kifogást kellő időben közöltnek kell tekinteni. A vásárló a teljesítés időpontjától számított kétéves elévülési határidő alatt érvényesítheti szavatossági igényét, azonban használt termékeknél, az elévülési idő egy év (elévülési határidő), kivéve leértékelt, akciós termékek. Az elévülési határidő a teljesítéskor kezdődik.

Abban az esetben, ha a jogosult igényét azért nem tudja érvényesíteni a bíróság előtt keresettel az elévülési időn belül, mert a hiba - bár az oka már megvolt a teljesítéskor - csak később jelentkezett, vagy menthető okból nem volt abban a helyzetben, hogy igényét érvényesítse (pl. betegség), a szavatossági jogok érvényesítésének határideje a teljesítés időpontjától számított három év (jogvesztő határidő).

A szavatossági jog alapján a vásárló javításra, cserére jogosult. A szavatossági igények közül a vásárló választhat.

Az árleszállítást vagy az elállást akkor választhatja a jogosult:
- ha sem kijavítást, sem kicserélést nem kérhet (ennek teljesítése lehetetlen, vagy a kötelezett részére a másik választható szavatossági igény teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel jár), vagy
- ha a kijavítás vagy kicserélés szavatossági jogként ugyan érvényesíthető lenne
o de ezt a kötelezett nem vállalta,
o a kötelezett vállalja ugyan, de nem végzi el, vagy
o a kötelezett vállalja, de nem tudja - a dolog tulajdonságaira és rendeltetésére figyelemmel - megfelelő határidőn belül, a vásárlónak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül elvégezni.


A jótállás (más néven garancia) azt jelenti, hogy a kötelezett „garantálja”, hogy a szolgáltatott dolog bizonyos időtartamon belül kifogástalanul fog működni. Ez alatt az időtartam alatt a kötelezett a felelősség alól csak akkor mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba oka a teljesítés után keletkezett (például azért, mert a vásárló nem rendeltetésszerűen használta a szolgáltatott dolgot).

A jótállási jog akkor érvényesíthető, ha a hiba oka az áru megvásárlásakor fennállt. A kötelezett csak akkor mentesül a jótállási kötelezettsége alól, ha bizonyítja, hogy a hiba oka a teljesítést követően keletkezett. A jótállási határidő a fogyasztási cikk vásárló részére történő átadása, vagy ha az üzembe helyezést a forgalmazó vagy annak megbízottja végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik.

A jótállási körbe tartozó felsorolt tartós fogyasztási cikkekre is érvényesek a szavatossági jogszabályok (kicserélés, kijavítás, árleszállítás, elállás) azzal az eltéréssel, hogy a fogyasztó 3 munkanapon belül érvényesítheti csereigényét. A kötelezett nem hivatkozhat aránytalan többletköltségre, köteles a fogyasztási cikket kicserélni, amennyiben a meghibásodás akadályozza a rendeltetésszerű használatot.

A felsorolt termékekhez kötelezően mellékelendő a jótállási jegy. A jótállási igény elsősorban a jótállási jeggyel érvényesíthető, de fennáll a jótállási kötelezettség akkor is, ha a jótállási jegy szabálytalanul lett kiállítva, vagy nem lett a vásárlónak átadva.

6.3 Szavatossági és jótállási igények intézése

A nálunk vásárolt termékeket minden esetben használati útmutatóval, jótállás esetén jótállási jeggyel, illetve reklamációs lappal látjuk el.

Amennyiben termékeinkkel kapcsolatban szavatossági vagy jótállási jogát kívánja érvényesíteni, akkor azt a vételár megfizetését igazoló bizonylat (vagy annak másolata) bemutatásával tudja megtenni.
A vásárló helyen érvényesítheti kifogásait:

Ügyfélszolgálatunkon: telefonon, interneten leadott rendelésnél 6000 Kecskemét Szív utca 6. szám alatt.
Hétköznap 8.00 -16.00 óra között
Telefonon: (+36 76) 327 037

A vásárló kifogásáról - amennyiben a vásárló személyesen jelenik meg ügyfélszolgálatunkon - jegyzőkönyv készül.

Abban az esetben, ha a vásárló szavatossági vagy jótállási jogait nem személyesen, hanem postai úton kívánja érvényesíteni, ezt a termék mellett található reklamációs lapon, az azon megjelöltek szerint teheti meg.

A jegyzőkönyv másolatát a vásárló kapja meg. Amennyiben a vásárló igényének teljesíthetőségéről a kötelezett annak bejelentésekor nem tud nyilatkozni, álláspontjáról legkésőbb három munkanapon belül köteles értesíteni a vásárlót.

A kötelezettnek törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze. Javításra az árut elismervény ellenében kell átvenni. Az elismervényen fel kell tüntetni a vásárló nevét és címét, az áru azonosításához szükséges adatokat, az áru átvételének idejét, és azt az időpontot, amikor a fogyasztó a kijavított árut átveheti.

7. A fogyasztóvédelmi hatóságok elérhetőségei

Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság
Cím: 1088 Budapest, József krt. 6.
Központi telefonszám: +36 1 459 4800
Faxszám: +36 1 210 4677

NFH Észak-alföldi Regionális Felügyelősége
4024 Debrecen, Szent Anna u. 36.
4002 Debrecen, Pf. 475.
Telefonszám: +36 52 533 924
Telefax: +36 52 327 753

NFH Dél-alföldi Regionális Felügyelősége
6722 Szeged, Kossuth L. sgt. 17.
6701 Szeged, Pf. 12.
Telefonszám: +36 62 541 737
Telefax: +36 62 541 739

NFH Észak-magyarországi Regionális Felügyelősége
3300 Eger, Kossuth L. u. 9.
3301 Eger, Pf. 81.
Telefonszám: +36 36 515 598
Telefax: +36 36 323 587

NFH Közép-magyarországi Regionális Felügyelősége
1052 Budapest, Városház u. 7.
1364 Budapest, Pf. 144.
Telefonszám: +36 1 328 0185
Telefax:+36 1 411 0116

NFH Dél-dunántúli Regionális Felügyelősége
7400 Kaposvár, Fő u. 57.
7401 Kaposvár, Pf. 76.
Telefonszám: +36 82 510 868
Telefax: +36 82 510 661

NFH Közép-dunántúli Regionális Felügyelősége
8000 Székesfehérvár, Piac tér 12-14.
8050 Székesfehérvár, Pf. 936.
Telefonszám: +36 22 501 751
Telefax: +36 22 501 627

NFH Nyugat-dunántúli Regionális Felügyelősége
9022 Győr, Árpád út 32.
9002 Győr, Pf. 311.
Telefonszám: +36 96 329 244
Telefax: +36 96 329 186

 

A 24H Logistics Kft 2014.01.28-án aktuális ártáblázata (tájékoztató jelleggel):

 

Budapest-Vidék,

Vidék-Vidék

Budapest-

Budapest

  1 kg-ig

   950 Ft / cím

   880 Ft / cím

  3 kg-ig

1 000 Ft / cím

1 050 Ft / cím

  5 kg-ig

1 250 Ft / cím

1 190 Ft / cím

 10 kg-ig

1 550 Ft / cím

1 390 Ft / cím

  20 kg-ig

2 350 Ft / cím

1 590 Ft / cím

  30 kg-ig

2 650 Ft / cím

1 890 Ft / cím

  50 kg-ig

3 150 Ft / cím

2 350 Ft / cím

100 kg-ig

5 450 Ft / cím

3 490 Ft / cím

1 raklap

80x120 cm

500 kg-ig

7 150 Ft / cím

5 990 Ft / cím

E-útdíj felár

súly

Budapest-Vidék

Vidék-Vidék

50 kg-ig

5,2%

5,2%

50,1 kg-tól

4,80 Ft/kg

7,20 Ft/kg

Súly meghatározása nagy terjedelmű, könnyű küldemények esetén:

hosszúság (cm) × szélesség (cm) × magasság (cm)   = súly (kg)

                                               6000

Az utánvét díjának összege az áru értékének 1%-a, de minimum 300Ft. Az utánvét összegét felvételtől számított 5 munkanapon belül utaljuk.

 

Üzemanyag árkövetés (MOL által közzétett Tempo Diesel bruttó árlistát alapul véve).

 A számlázáshoz az adott számlázási időszakban lévő üzemanyagárak számtani átlagát vesszük alapul. :

351-360Ft 1%;  361-370Ft 2%;  371-380Ft 3%;  381-390Ft 4%;  391-400Ft 5%

Felette 10Ft-ként +1%

Az árak az ÁFét nem tartalmazzák!

Pályázat leírása
Készítette: GlobalWeb Design Studio